Хотел

Во тивка атмосфера, прекрасен амбиент и квалитетна услуга, Хотелот Дион Прилеп Ви овозможува пријатен и незаборавен престој во градот под Маркoвите кули, Прилеп.

Со богат избор на македонски специјалитети, музика, забава, рекреација како и посета на Марковите Кули и манастирот Св.Арахангел Михаил, Хотелот Дион Прилеп е она што ви треба.

Повеќе: Хотел

Ресторан

Ресторанот на Хотел ДИОН Прилеп се наоѓа во склопот на Спортско рекреативниот центар „Маркови Кули“ Прилеп

 

Повеќе: Ресторан

Свадби

РЕСТОРАН „МАРКОВИ КУЛИ“- ПРИЛЕП, ГИ ОРГАНИЗИРА ВАШИТЕ СЕМЕЈНИ ВЕСЕЛБИ-СВАДБИ, КРШТЕВКИ, ВЕРИДБИ, МАТУРСКИ

Повеќе: Свадби

Конференции

Организирајте ги вашите семинари, симпозиуми, конференции, конгреси на домашно и национално ниво, во ресторан „Маркови Кули“- Прилеп, кој располага со конгресна сала со капацитет до 70 седишта

Повеќе: Конференции