Хотел

Во тивка атмосфера, прекрасен амбиент и квалитетна услуга, Хотелот Дион Прилеп Ви овозможува пријатен и незаборавен престој во градот под Маркoвите кули, Прилеп.

Со богат избор на македонски специјалитети, музика, забава, рекреација како и посета на Марковите Кули и манастирот Св.Архангел Михаил, Хотелот Дион Прилеп е она што ви треба.

Оспособен и погоден за организирање на семинари, конгреси, презентации, разни манифестации како и сите видови на прослави.

Во ресторанот на Хотелот Дион Прилеп гостите секогаш и во секое време квалитетно и навремено ќе бидат послужени со голем избор на алкохолни и безалкохолни пијалоци, топли и ладни напитоци како и голем избор на коктели.


Вашиот апетит задоволете го во хотелскиот ресторан кој располага со разни видови на кулинарски специјалитети.

На гостите од Хотел Дион Прилеп му се на располагање сите терени кои се наоѓаат во Спортско Рекреативниот Центар „Маркови Кули„

Хотелот Дион Прилеп преставува идеално место за одмор.

Подетални информации за нашиот Хотел Дион Прилеп можете да најдете на веб страната


www.hoteldion.com.mk