Хотел

Во тивка атмосфера, прекрасен амбиент и квалитетна услуга, Хотелот Дион Прилеп Ви овозможува пријатен и незаборавен престој во градот под Маркoвите кули, Прилеп.

Со богат избор на македонски специјалитети, музика, забава, рекреација како и посета на Марковите Кули и манастирот Св.Арахангел Михаил, Хотелот Дион Прилеп е она што ви треба.

Повеќе: Хотел