Ресторан

 

Ресторанот на Хотел ДИОН Прилеп се наоѓа во склопот на Спортско рекреативниот центар „Маркови Кули“ Прилеп

Во ресторанот на Хотел Дион Прилеп гостите секогаш и во секое време квалитетно и навремено ќе бидат послужени со голем избор на алкохолни и безалкохолни пијалоци, топли и ладни напитоци како и голем избор на коктели.

Вашиот апетит задоволете го во ресторанот кој располага со разни видови кулинарски специјалитети

Ресторанот исто така ги организира и вашите семејни веселби - свадби, крштевки, веридби, матурски

 

 

Подетални информации за нашиот ресторан можете да најдете на страницата на www.hoteldion.com.mk