ПАНАЃУР 2017

ГОЛЕМ ЕСЕНСКИ ПАНАЃУР 2017

10, 11, 12 НОЕМВРИ

ЦЕНА ЗА УЧЕСНИЦИ

ВО САЛА - 1800

ПРЕД САЛА - 1600

 

                                

УПЛАТА

                         

 

 

СКИЦА ВО САЛА

 

СКИЦА ПРЕД САЛА