Летен бар на плажа

Летен бар на плажа со 40 лежалки на море со плажа со димензии 35*60м или вкупно 2100м2 во Каваја Албанија. Опремен со потребна инфраструктура, почетна опрема и една камп приколка за спиење на персоналот. Во цената влегува регистрацијата на фирмата и платен паушален данок за цела сезона.