Штанд за скара во Каваја Албанија

Отворен штанд за скара комплетно опремен со летна бавча на првата прометна улица покрај море во Каваја, Албанија - почетна цена 4000 евра годишно (во цената влегува регистрација на фирмата и платен паушален данок за цела сезона)