Базен

Олимписки базен (50 м должина и 25 м ширина, десет стартни места) и два мали детски базени (среден и мал).

Базенот располага со тобоган и 12 метарска лизгалка.

Во склоп на базенот работат и два шанка

Почетна цена за базен со шанкови 15 000 евра годишно